Promotie open dagen opleiding Mens en Techniek, Orthopedische (Schoen) Technologie

10 oktober 2022

SOHN werkt met diverse partijen en Hogeschool Fontys samen aan het vergroten van de naamsbekendheid van het beroep tot Orthopedische (Schoen) Technoloog. Door middel van het geven van voorlichting over de opleidingsmogelijkheden en het vak zelf, willen we jongeren interesseren om een carrière in onze branche te overwegen.

In het kader daarvan delen wij de promotiecampagne voor de voorlichtingsbijeenkomsten en open dagen van Fontys en dan met name voor de opleiding Mens en Techniek, Orthopedische (Schoen) Technologie. Tussen 11 en 15 oktober 2022 krijgen jongeren de kans om binnen Fontys meer te weten te komen over deze opleiding.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link.

Event nieuws